Spor

Joao de Deus'tan Okan Buruk'a: Hakkımızda çok fazla konuşabilir...

02 Nisan 2023 20:06

Fenerbahçe yardımcı antrenörü Joao de Deus, Beşiktaş maçı öncesi Okan Buruk'a, "Bu konuda diyecek bir şey yok. Galatasaray teknik direktörü bizim hakkımızda çok fazla konuşabilir ancak biz kendi işimizi yapıp, kendi maçlarımıza odaklanıyoruz." dedi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un cezası olması nedeniyle derbide takımın başında yer alacak olan Yardımcı Antrenör Joao De Deus, Beşiktaş maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.

Karşılaşmada takımın başında yer alacak olan Joao De Deus, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Kazanmayı bekliyoruz. Çok zor bir maç olacak. Bu maçın seviyesine iyi bir karşılık vermeyi bekliyoruz. Daha az hata yapan kazanacak. Umarım bu taraf biz oluruz. Galatasaray teknik direktörü bizim hakkımızda çok fazla konuşabilir ama biz kendi işimize bakıyoruz." diye konuştu.

Okan Buruk ne demişti?

Galatasaray, 27. haftada sahasında Adana Demirspor'u konuk etti ve mücadeleden 2-0 üstün ayrıldı. Maç sonu teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklediklerini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Biz kazandıktan sonra rakiplerimiz çok ne yaptığını önemsemiyoruz ama önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile oynuyor. İnşallah güzel bir karşılaşma olur. Bizim en yakın rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz, isteyeceğiz" dedi.