Gündem

İyi Parti Sözcüsü Zorlu'dan Tuncer Bakırhan'a: Terör örgünün temsilciliğine soyunarak demlenen bir partinin Eş Başkanı...

28 Ocak 2024 18:21

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin genel başkanı Meral Akşener'in "Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere tanık olduk ama mertçeydi" sözlerini hatırlamak yargılanmasını isteyen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'a, "Terör örgünün temsilciliğine soyunarak demlenen bir Partinin Eş Başkanı, yine Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözlerini çarpıtarak hedef göstermiş ve hadsizce açıklamalarda bulunmuştur. Teröristbaşına özgürlük çağrısında bulunan ve eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapanların bu saldırıları karşısında Milletimizin yanında ve onun sesi olmaya devam edeceğiz" yanıtını verdi. 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan,  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere tanık olduk ama mertçeydi" sözlerini hatırlatarak yargılanması gerektiğini söyledi.

İyi Parti Sözcüsü Zorlu, Bakırhan'a X hesabı üzerinden yanıt verdi. Zorlu'nun yanıtı şöyle: 

"Terör örgünün temsilciliğine soyunarak demlenen bir Partinin Eş Başkanı, yine Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözlerini çarpıtarak hedef göstermiş ve hadsizce açıklamalarda bulunmuştur. Bir kez daha görülmektedir ki, İYİ Parti’nin üçüncü yolu açma iradesi Türk Milletine husumet duyanları ortak bir merkezde toplamaya devam etmektedir. Bilinmesini isteriz ki, Teröristbaşına özgürlük çağrısında bulunan ve eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapanların bu saldırıları karşısında Milletimizin yanında ve onun sesi olmaya devam edeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene." 

TIKLAYIN - Tuncer Bakırhan: Ne kadar kolluk varsa, kazanacağımız kentlere taşımaya çalışıyorlar