Gündem

İstanbullular dikkat; yarın AKP'nin düzenleyeceği Filistin mitingi için bu yollar kapatılacak

27 Ekim 2023 13:04

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yarın Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek "Büyük Filistin Mitingi" nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Yeni Havalimanı Caddesi’nin kapatılacak yollara alternatif güzergah olarak kullanılabileceği bildirildi.

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın katılması bekleniliyor.

Miting için İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, yarın sabah saat 07.00’den itibaren kapatılacak yolların bilgisi paylaşıldı.

Valilik açıklamasına göre kapatılacak yollar ve alternatif güzergah şöyle:

“Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar merkezi / Dünya Ticaret Merkezi ayrımı trafiğe kapatılacaktır.

Atatürk Havalimanı B Kapısı giriş çıkışları trafiğe kapatılacaktır.

Atatürk Havalimanı B Kapısı önü varyant üstü iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Atatürk Havalimanı yolu ahtapot kavşak alt geçidi VIP ayrımları, C Kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile metro istasyon sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesi’ne bağlanan tali yol iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatılacaktır.

Millet bahçesi içerisinde bulunan tüm yollar ve Yeşilköy Caddesi’nden millet bahçesine bağlantı yolu iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır."

Valilik açıklamasında kapatılacak yollara alternatif olarak Yeni Havalimanı Caddesi'nin kullanılabileceği belirtildi.