Spor

İsmail Yüksek: Bu gece uyuyamayacağız

13 Ekim 2023 00:37

A Milli Takım'ın orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, Hırvatistan karşısında aldığımız 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Türkiye, Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Millilerde İsmail Yüksek oynadığı futbolla geceye damga vuran isim oldu.

Opta verilerine göre milli fubolcu, kaptığı 8 topla EURO 2024 Elemeleri'nde bir maçta en yüksek sayıya ulaşan isim oldu. İsmail Yüksek girdiği 25 ikili mücadelenin 16'sını kazanırken, 12 de sahipsiz top kazandı.

Maçın ardından açıklamalar yapan İsmail Yüksek'in açıklamaları şu şekilde:

"Sesi duyuyorsunuz. Anlatılmaz yaşanır. Biz hafta başından beri inanıyorduk. Teknik ekip bize bunu inandırdı. Teknik ekibimizi kutluyorum. Onlar için de güzel bir galibiyet oldu." dedi.

"Bu gece uyuyamayacağız. Biz neden onları yenmeyelim diye maç öncesi çok konuştuk. Kalemize şut atmadılar neredeyse. Mükemmel oynadık ve sahada isteyen ve mücadele eden bir Türkiye vardı. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum."

Montella için görüşlerini aktaran İsmail Yüksek, "Hafta başından beri kazanmak için her şeyi yaptı. Bize güven verdi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Onların da çok emeği var. Tüm ülkemize armağan olsun" açıklamasında bulundu.

İsmail Yüksek, son olarak Letonya maçı için, "Konya'da pazar günü gelip bizi desteklesinler. Son kıvılcımı orada atalım ve beraber Almanya'ya gidelim." açıklamasında bulundu.