Spor

İsmail Kartal'dan stoper transferinde Afrika kriteri

29 Ekim 2023 15:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ara transferde ilk takviyenin stopere yapılmasını istiyor. Sarı lacivertlilerin Afrika Kupası'na gitmeyecek bir isim aradığı öne sürülürken, yabancı sınırlaması nedeniyle de Luan Peres'i elden çıkarmanın yollarının arandığı iddia edildi.

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden, önümüzdeki günlerde yarıştığı kulvarlara Türkiye Kupası'nı da ekleyecek olan Fenerbahçe, defansını sağlama almak istiyor.

Luan Peres'in sahalara dönüş tarihinin belli olmaması, Serdar Aziz'in sık sakatlığı ve geçtiğimiz günlerde atroskopi yapılması, Djiku'nun 6 hafta sahalardan uzak kalacak olması teknik heyeti harekete geçirdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İsmail Kartal, yönetimden ocak ayında stoper alınmasını istedi. Sarı-lacivertli yönetim, müthiş bir performansa imza atan hocası Kartal'ın isteğini yerine getirmek için çalışmalara başladı.

Becao-Djiku ikilisiyle rekabete girecek seviyede bir isme bakılırken, en önemli kriterlerden biri de Afrika Kupası'na gitmeyecek biri olması.

Yabancı sınırlaması nedeniyle Luan Peres'i elden çıkarmanın yolları aranıyor.