Spor

İsmail Kartal'dan öğrencilerine: Hayal edin ve inanın

17 Aralık 2023 09:56

Farklı kazanılan Spartak Trnava karşılaşmasından sonra soyunma odasında oyuncularına seslenen İsmail Kartal “Hayal edin ve inanın. Atina’daki Ayasofya Stadı’nda final oynayacağız” dedi

UEFA Konferans Ligi'nde grubunu averajla 12 puan ile lider tamamlayan Fenerbahçe, direkt olarak son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Oynanan 6 maçın 5'inde rotasyonlu kadroyla sahaya çıkan sarı-lacivertliler, gözünü finale dikti.

Hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefleyen teknik direktör İsmail Kartal'ın aklında ise 29 Mayıs'ta Atina'daki Ayasofya Stadyumu'nda oynanacak final var. Tecrübeli çalıştırıcı, Spartak Trnava maçının hemen ardından sıcağı sıcağına oyuncularına kısa bir motivasyon konuşması yaptı.

Rakip, 23 Şubat'ta belli olacak

Futbolcularına güvenini vurgulayan 62 yaşındaki teknik adam, "Potansiyel ve yetenek olarak finali görebilecek bir kadroya sahibiz" derken, 'Hayal edin ve inanın' vurgusuyla oyuncularına hedef gösterdi. Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi 23 Şubat'ta gerçekleşecek kura çekimi sonucu belli olacak. Son 16 turu karşılaşmaları ise 7-14 Mart tarihlerinde oynanacak.