Dünya

İngiltere'de plajın ardından parkta da insan kalıntıları bulundu

Polis, kişinin yaşının, etnik kökeninin veya cinsiyetini doğrulanabilecek durumda olmadığını belirtti. 

04 Nisan 2024 09:02

T24 Dış Haberler

İngiltere'nin Sunderland bölgesindeki Seaburn ve Roker plajlarında kemikler ve şüpheli vücut parçaları bulunmasının ardından, Londra'nın güneyindeki Croydon'da bir parkta da insan kalıntıları bulundu. Polis cinayet soruşturması başlattı. 

Polis memurları, Croydon'a ihbar üzerine çağrıldı ve yapılan incelemeler, bulguların insan kalıntıları olduğunu doğruladı. 

Dedektif Martin Thorpe şunları söyledi: "Bu olayı bir cinayet olarak değerlendiriyor ve şu anda kalıntıların bir insana ait olduğuna inanıyoruz ancak aramalar ve araştırmalar henüz tamamlanmadı. Tahmin edebileceğiniz gibi, ekibim bu soruşturmanın ilk aşamalarında arama çalışmalarını koordine etmek ve soruşturmaları olabildiğince hızlı ve kapsamlı bir şekilde yürütmek için son derece sıkı çalışıyor" 

Thorpe, "Bölgede yaptığımız arama çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi vermeyeceğiz ancak dünden bu yana başka kalıntılara da ulaştığımızı teyit edebilirim. Adli bir antropologla görüştükten sonra bunların insan olduğuna emin olduk. Örnekler acil adli tıp analizi için gönderildi ve bu hafta içinde özel bir otopsi incelemesinin yapılacağını tahmin ediyorum" diye ekledi. 

Polis, kişinin yaşının, etnik kökeninin veya cinsiyetini doğrulanabilecek durumda olmadığını belirtti. 

TIKLAYIN - İngiltere'nin popüler plajında ​​insan kemikleri bulundu