Dünya

İlk buluşması için 8 bin kilometre uçan kadın: Sürekli telefonuyla oynadı

14 Mart 2024 09:13

T24 Dış Haberler

Kendisini "gezgin romantik" olarak tanımlayan 35 yaşındaki Kayleigh Castle, umut dolu bir ilk buluşma için Londra'dan San Francisco'ya 8 bin kilometrelik bir uçuş gerçekleştirdi ancak hayallerindeki maceracı ruhun bir "fiyasko" çıktığını söyledi.

Aylarca mesajlaştıktan sonra flört ettiği adam, masrafları kendisi ödemesi şartıya Castle'ı Kaliforniya'ya davet etti. Şubat ayında Castle, masraflarını memnuniyetle ödediği 10 günlük bir "randevu" için San Francisco'ya uçtu. 

Birlikte vakit geçirirken Castle çok geçmeden bir şeylerin yolunda gitmediğini fark etti ve "Dönüş uçuşu rezervasyonlarımı yaptı, ne yapmak istediğimi sordu, şarap tadımına gittik, güzel bir sahil gezisine çıktık ve sonra eve geri döndüm" dedi.

Castle, Yosemite Ulusal Parkı'nda bir yürüyüşe çıkmak istediğinde, adamın dünyadaki en güzel yerlerden birinin tadını çıkaramayacak kadar telefonuna bakmakla meşgul olduğunu ve işine odaklandığını söyledi. 

Kadın, "Ben yürümeyi seviyordum ama o telefonuyla arabada kalmak istedi. Hayal kırıklığı yaşamama ve aramızda gerçek bir bağ olmamasına rağmen, bu deneyimden hiçbir pişmanlık duymadım ve iyi bir arkadaş olarak kaldığımız gerçeğine odaklandım" dedi.