Spor

İlhami Siraçhan Nas için Fenerbahçe itirafı: "Transferi yüzde 99 bitmişti ama Erden Timur devreye girdi"

13 Ağustos 2023 17:44

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Siraçhan Nas'ın babası olan eski futbolcu Mehmet Nas, oğlunun Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü açıkladı. Mehmet Nas, "10 gün önce Siraçhan'ın Fenerbahçe'ye transferi yüzde 99 bitmişti." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Siraçhan Nas'a dair yeni bir detay ortaya çıktı. Oyuncunun babası olan eski futbolcu Mehmet Nas, İlhami Siraçhan Nas'ın Fenerbahçe'ye transferinin son anda yattığını açıkladı.

Hürriyet'e konuşan eski futbolcu Mehmet Nas, "Ligin ikinci yarısından beri Galatasaray takip ediyordu. 2 ay önce Galatasaray transfer etmek istediğini söyledi. O sürede transferde yavaşlama oldu. Transfer askıda kalınca, Fenerbahçe devreye girdi. Fenerbahçe daha çabuk davrandı ve maddi konularda anlaşıldı. 10 gün önce Siraçhan’ın Fenerbahçe’ye transferi yüzde 99 bitmişti." ifadelerini kullandı.

"Erden Timur'un transferde epey bir etkisi var"

Daha sonra bazı şartlarda değişiklikler yaşandığını belirten Nas, oyuncunun Sarı-Lacivertlilere imzasının yattığını belirterek "Siraçhan’ın da zaten daha farklı düşünceleri vardı. Erden Timur Bey, Siraçhan ile konuştu. Erden Bey’in transferde epey bir etkisi vardır. Erden Bey olaya el attı ve transferi bitirdi" sözleriyle gelişmeleri aktardı." şeklinde konuştu.