Kültür-Sanat

"Hugh Jackman tam bir canavar"

19 Nisan 2023 00:49

Ryan Reynolds, Deadpool 3'teki rol arkadaşı Hugh Jackman'ın film hazırlıklarını değerlendirdi. Reynolds, "Hugh Jackman tam bir canavar" dedi.

16 Nisan'da düzenlenen 2023 Kanada Ekran Ödülleri'nde ET Canada'yla bir röportaj yapan Reynolds, Jackman'ın temposuna yetişmeye çalıştığını söyledi. 46 yaşındaki aktör, "Hugh Jackman tam bir canavar. Kendi vücuduna epey takıntılı. Yani, o kadar çalışkan birine ayak uydurmak zorlu geçecek. Ama evet, eğlenceli oluyor." ifadelerini kullandı.

Jackman ise Twitter'da paylaşılan röportaja şaka yollu şu tweet'i attı: "Taş kesilmiş gibisin. Sen kendini gördün mü?" Wolverine için yaptığı hazırlıklıkları sık sık takipçileriyle paylaşan Avustralyalı aktör, dün bir video daha yayımladı.

Jackman videoda, Wolverine gibi koşmaya çalışıyor. Hollywood yıldızı, karakterinin fiziğine girmek için başvuracağı yöntemleri ocakta paylaşmıştı.

Wolverine fiziği için antrenmanlara başladıktan sonra protein tüketiminin artacağına değinen ünlü oyuncu, şakayla karışık şu ifadeleri kullanmıştı: "Tavuklardan şimdiden özür dilerim. Kaçmaya başlasanız iyi olur çünkü size doğru geliyorum!"

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Avustralyalı aktör ayrıca "Her zamankinden daha büyük olacağım" demiş ve kaslarının büyümesi nedeniyle o dönem yer aldığı Broadway oyununda pantolonunu üç kez yırttığını söylemişti. Deadpool 3'ün 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.