Spor

Hitit Cup heyecanı Ankara Tenis Kulübü’nde yaşanacak

23 Eylül 2023 16:52

Ankara Tenis Kulübü, yeni tesislerinde Avrupa Tenis Birliği’nin (TE) özel turnuvası Hitit Cup için ev sahipliği yapacak.

Tenis tutkunları ve spor meraklıları, Ankara'nın en yeni tesislerine sahip tenis kulübü olan Ankara Tenis Kulübü'nün, 25-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek ve bir anlamda açılış olacak tenis turnuvasını bekliyor.

Ankara Tenis Kulübü (ATK), Hitit Cup'a ev sahipliği yapmanın yanında teniste mükemmelliyet merkez üssü olmaya da hazırlanıyor. 

Farklı birçok ülkeden katılacak tenis oyuncularının yeteneklerini sergileyeceği Hitit Cup teniste yeni kuşak tenisçiler için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.  ITF yetkilileri Ankara Tenis Kulübü tesisleri için son derece olumlu değerlendirmelerde bulunurken böylesine prestijli bir etkinliğe ev sahipliği yapmak için Ankara Tenis Kulübü'nün mükemmel kortlara sahip olduğunu ifade etti.

Hitit Cup'ta Tek Erkekler, Tek Kadınlar, Çift Erkekler, Çift Kadınlar dahil olmak üzere çeşitli kategoriler yer alacak.

Ankara Tenis Kulübü başkanı Zeynep Göle Benli, "Ankara Tenis Kulübü'nün yeni tesislerini Hitit Cup gibi çok önemli bir uluslararası turnuva aracılığı ile tenis severlere tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu turnuva sadece tenis topluluğumuzdaki inanılmaz yetenekleri sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda tenis severler için benzersiz bir deneyim sunacak. Hitit Cup'ın Ankara Tenis Kulübü yeni tesislerinde yer alması tenise olan tutkumuzun bir kutlaması ve burada sahip olduğumuz birinci sınıf tesislerin bir kanıtıdır. Destekleri için başta Federasyon başkanımız olmak üzere tüm kurumlara şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.