Gündem

Hayatını kaybeden Metin Uca'nın 4 gün önceki paylaşımı: Hızla iyileşiyorum, doğum günümü sahnede kutlayacağız

17 Kasım 2023 08:32

Yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Metin Uca'nın, dört gün önce doğum gününde yaptığı paylaşımda, "Hızla iyileşiyorum" dediği görüldü. 

Araç kullanırken yaşadığı rahatsızlık sonucu kaza yapan ve şah damarlarının tıkalı olduğu öğrenilen Metin Uca, 3 Kasım'da kaza geçirdi. Tedavi altına alınan Uca'nın 15 Kasım'da taburcu edilmesi beklenirken, acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edilen Uca, 17 Kasım'ın ilk saatleri hayatını kaybetti.  

Metin Uca, doğum günü olan 13 Kasım'da Instagram'dan yaptığı paylaşımda ise bir fotoğrafını paylaşarak "Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" demişti.

Uca'nın paylaşımı, ölümünün ardından gündem olurken, sevenleri paylaşımın altına üzüntülerini dile getirdikleri mesajlar attı. 

Uca, rahatsızlığını 3 Kasım'da yaptığı şu paylaşımla duyurmuştu:

"Sevgili dostlarımız Bursa’da bir etkinlik için menajerim sevgili Kübra Kalem Baykara ile çıktığımız yolda Dilovası oksijen çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim. Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi’nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım… Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim." 

TIKLAYIN - Metin Uca, hayatını kaybetti!