Kültür-Sanat

Gökhan Türkmen'den konsere 'kitap ve defterle gelin' çağrısı

Türkmen, 13 Nisan'da sahne alacak

12 Nisan 2019 08:54

Şarkıcı Gökhan Türkmen, Akustik Konser Serisi kapsamında 'Akustik Plus' adını verdiği konserle 13 Nisan Cuma günü DasDas'da sahne alacak. Türkmen, konser öncesinde dinleyicilerine, 23 Nisan'da ihtiyacı olan okullara gönderilmek üzere; kitap, defter, kalem gibi kırtasiye malzemeleri kitap getirme çağrısında bulundu. 

Birgün'den Öykü Özfırat'ın haberine göre, Türkmen, DasDas'da vereceği akustik konserde, 2019 yılında yayımladığı Virgül albümünden şarkıları dinleyenleriyle buluşturacak.  Geleceğe Işık Tut ekibiyle 2016 yılından beri çalıştıklarını kaydeden Gökhan Türkmen, "Yüzlerce çocuğa ulaşan ve emek veren başarılı bir ekipten bahsediyoruz. Yarınki konserimizde de, hepimize bir hatırlatma mahiyetinde birlikte yol almaları için çağrıda bulunuyoruz"  dedi. 

İnsanların farkındalıkla yaşamalarını istediğini vurgulayan Türkmen, "Misafirlerimizden istediğimiz, kitap, kalem defter gibi kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklarla konserimize katılım sağlamayarak, konser öncesinde Geleceğe Işık Tut ile hazırladığımız kolilere hediye bırakmaları. Konser sonrasında ekip, kolileri paketleyerek, 23 Nisan'da ihtiyacı olan arkadaşlarımıza ulaştıracak" dedi.