Gündem

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe kimdir?

Türkiye sandık başına gitti ve yerel yöneticilerini belirledi. Sonuçlara göre, 14'ü büyükşehir 35 belediye kazanan CHP, Türkiye genelinde en çok oyu alan parti oldu. Sonuçlara göre Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı olan Hakan Bahçetepe'nin hayatı vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe kimdir?

01 Nisan 2024 14:20

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandık başındaydı. Partilerin Türkiye genelinde aldığı oy oranlarına bakıldığında, Cumhuriyet Halk Partisi, yüzde 37.7, AKP yüzde 35.5, Yeniden Refah Partisi yüde 6.2, Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 5, İYİ Parti ise yüzde 3.8 oy aldı. Gaziosmanpaşa da yerel seçimde sonucu en çok merak edilen ilçelerden biriydi. Sonuçların açıklanmasının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe kimdir?

Hakan Bahçetepe kimdir?

Hakan Bahçetepe, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bahçetepe, İstanbul Aydın Üniversitesi Muhasebe Finans Bölümünden mezun oldu.

2017-2019 yılları arasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, 2019'da Gaziosmanpaşa CHP İlçe Başkanı olarak görev yapan Bahçetepe, evlidir.