Spor

Galatasaray şampiyonluk için sahada

05 Mayıs 2024 11:39

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve final haftasında lider Galatasaray Petrol Ofisi, rakibi ALG Spor'u ağırlıyor. Şu ana kadar topladığı 68 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, bu maçı kazanması durumunda tarihindeki ilk şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, 29 maç sonunda 68 puan toplayarak lider konumda bulunuyorlar. Eğer bu maçtan galibiyetle ayrılırlarsa, ligdeki şampiyonluklarını ilan edecekler. Rakipleri ALG Spor ise 55 puanla dördüncü sırada yer alıyor. İkinci sıradaki Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET ise 66 puanla Galatasaray'ın en yakın takipçisi olarak Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligin ilk yarısında yapılan mücadelede ALG Spor, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmişti. Galatasaray, son hafta maçında Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü'nü 4-0 ile geçerken, ALG Spor ise Beylerbeyi Spor Kulübü'nü 2-1 yendi. Bu kritik hafta, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyor.

Galatasaray - ALG Spor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veriyor. Takım, ligin zirvesindeki yerini koruyarak şampiyonluğa ulaşmak için 5 Mayıs 2024 Pazar günü ALG Spor'u Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ağırlayacak. Bu önemli karşılaşma saat 14.00'te başlayacak ve Galatasaray'ın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçta orta hakem olarak Berkay Ağış görev yapacak. Ağış'a, yardımcı hakemler olarak Aydın Baran Tek ve Alperen Şeker eşlik edecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Furkan Ceylan olacak.