Spor

Galatasaray: Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı; şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek

11 Şubat 2024 22:11

Galatasaray, Fenerbahçe maçındaki hakem kararlarına tepkili açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı…Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" denildi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibiyle 2-2 berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan yitirdi.

Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay'ın kararları tartışma yarattı. Mücadelenin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı…Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" denildi.

TIKLAYIN - Serdar Ali Çelikler: Öncelikle şampiyonluk gitti; hakem olmasa Fenerbahçe bir puan da alamazdı, skandal bir penaltı

TIKLAYIN - Ahmet Çakar: Hakem, hakem olsaydı Fenerbahçe daha ilk yarıda 9 kişi kalacaktı