Spor

Galatasaray'dan sol beke Acuna hamlesi

Marcos Acuna bu sezon Sevilla'da 13 maça çıktı. 32 yaşındaki futbolcu bu süreçte 2 asist üretme başarısı gösterdi.

27 Ocak 2024 08:53

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern Münih'e göndermeye hazırlanan Galatasaray'ın sol bek transferi için hamle yaptığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların, Sevilla'da top koşturan Acuna girişimlere başladığı aktarıldı.

Angelino'nun kiralık sözleşmesini feshetmek için RB Leipzig ile görüşen Galatasaray'ın yeni sol bekini İspanya'da bulduğu öne sürüldü.

Sacha Boey için Bayern Münih ile pazarlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların, sol bek transferinde de gaza bastığı aktarıldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Marcos Acuna için harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların, 32 yaşındaki sol beki sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi. Galatasaray'ın transfer için görüşmelere başladığı aktarıldı.

Marcos Acuna bu sezon Sevilla'da 13 maça çıktı. 32 yaşındaki futbolcu bu süreçte 2 asist üretme başarısı gösterdi. Marcos Acuna'nın Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Arjantinli oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Ferro altyapısında futbola başlayan Marcos Acuna daha sonra Racing Club ve Sporting Lizbon'da da oynadı. Sevilla, 2020-2021 sezonu başında Marcos Acuna için Sporting Lizbon'a 11 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Marcos Acuna, Arjantin Milli Takımı'nda 56 karşılaşmada forma şansı buldu.