Spor

Galatasaray'da yönetim, Gomis için kararını verdi!

24 Nisan 2023 18:58

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis konusunda karar verildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Alanyaspor ile oynadığı maçtan sonra Okan Buruk'a sezon sonuna kadar forma giymek istemediğini belirten Fransız futbolcuyu affetme kararı aldı.

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçtan sonra Okan Buruk'un açıkladığı Bafetimbi Gomis krizi konusunda karar verildi. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un yaptığı toplantıdan sonra alınan karar netlik kazandı.

Özür diledi

Bafetimbi Gomis'in bugün takım arkadaşlarından ve yönetimden özür dilediği öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda futbolcular ile teknik heyetin bu özre olumlu tepki verdiği ve duygusal kırılmaların olabileceğini dile getirdiği kaydedildi.

Toplantıda karar çıktı

Bafetimbi Gomis'in özür dilemesinin ardından Teknik Direktör Okan Buruk, Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Toplantının ardından Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in affedildiği kaydedildi. (Milliyet)