Spor

Galatasaray, Boey'in yerini Bellerin ile doldurmayı planlıyor

Hector Bellerin, toplam 334 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu, 15 gol ve 41 asistle mücadele etti

16 Mayıs 2023 12:00

Galatasaray ayrılması gündemde olan Sacha Boey'in alternatiflerini aramaya başladı. İspanyol basınında çıkan habere göre, Sacha Boey'i astronomik bir fiyata satmak isteyen sarı-kırmızılılar, Boey'den oluşacak boşluğu Hector Bellerin ile doldurmak istiyor.

Galatasaray ligdeki şampiyonluk yürüyüşünü sürdürürken, yeni sezon çalışmçalışmalarına daalarınada hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından talipleri günden güne artan Sacha Boey'in önümüzdeki sene Avrupa'ya gideceği düşünülüyor.

Yıldız oyuncusunu astronomik bir bedelle satışa çıkartmak isteyen Galatasaray, oyuncunun alternatiflerini aramaya başladı. İspanyol basınında çıkan haberlere göre ise bu isim daha önce Arsenal ve Barcelona formalarını terleten Hector Bellerin oldu.

Yapılan habere göre Galatasaray sözleşmesi sene sonu bitecek olan oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Oyuncunun menajeriyle ilk temas kuruldu. İspanya basınında çıkan haberlere göre en ciddi alıcı Galatasaray olarak biliniyor.

Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri Transfermarkt'e göre 8 milyon Euro olarak biliniyor.

Kariyerinde 334 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu, 15 gol ve 41 asistle mücadele etti. Arsenal, Real Betis, Watford ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen 28 yaşındaki futbolcu 4 kez de İspanya Milli Takımı'nda top koşturdu. (Habertürk)