Spor

Galatasaray, Badou Ndiaye ile anlaştı

Sarı-kırmızılı kulüp, Stoke City ile anlaşma sağlarsa transfer gerçekleşecek

06 Eylül 2020 00:30

Irta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, eski oyuncusu Badou Ndiaye ile şartlarda anlaşma sağladı. Teknik direktör Fatih Terim'in de onay verdiği transfer için sarı-kırmızılı kulüp, İngiliz kulübü Stoke City ile anlaşarak transfere noktayı koymayı hedefliyor.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Hatayspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında orta saha transferinde görüşmelerini hızlandıran Galatasaray'da sürpriz bir isim ön plana çıktı. Stoke City, Badou Ndiaye'yi yeniden kiralama kararı aldı. Galatasaray eski oyuncusuyla görüşmelere başladı.

Ndiaye, Galatasaray'ın şartlarını kabul etti. Ücretinde de ciddi anlamda indirim yaptı. Eğer Galatasaray, İngiliz kulübüyle anlaşırsa Ndiaye 1 yıllığına kiralanacak ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Fatih Terim de eski oyuncusunun sarı-kırmızılı takıma geri dönmesine izin verdiği öğrenildi. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanacağı belirtildi. Galatasaray, hem oyuncunun maaşını, hem de kiralama bedelini 2-2.5 milyon Euro arası bir maliyete sıkıştırırsa Ndiaye, sarı-kırmızılı takımın formasını giyecek.