Spor

Galatasaray'a transferi direkten dönen Matias Vecino, durdurulamıyor

09 Ekim 2023 14:59

Galatasaray'ın transferinden son anda vazgeçtiği Matias Vecino, Lazio'da ritmini buldu. Matias Vecino takımıyla çıktığı son 4 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin son gününde gündemine gelen ancak daha sonra transferinden vazgeçilen Matias Vecino, performansıyla dikkat çekiyor.

Lazio'da son dönemde performansını artıran Uruguaylı orta saha oyuncusu, son 4 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

Seria A'da Torino ile oynanan maçta fileleri sarsan Vecino, daha sonra Milan'ı boş geçtikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde Celtic maçında gol sevinci yaşamıştı.

Vecino, Serie A'nın 8. haftasında da Atalanta karşısında golünü attı. Takımının 3-2 kazandığı maçta galibiyet golünü atan deneyimli oyuncu böylece son 4 maçta 3. kez ağları havalandırmış oldu.

Galatasaray itirafı

Matias Vecino, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, yaz transfer döneminde Galatasaray'dan gelen teklif için şu sözleri kullanmıştı:

"Eşimle birlikte çocukların okuldaki ilk günü için hazırlık yapıyorduk, beni aradılar ve Galatasaray'ın ilgisi olduğunu söylediler. Sportif ve ekonomik açıdan önemli bir teklif geldiğinde her zaman olduğu gibi bu teklif değerlendirildi. Yaptığım ilk şey, Sarri ile konuşmak oldu. Bana hiçbir ihtimal olmadığını ve kalmamı istediğini söyledi. O andan itibaren yapacak başka bir şeyim yoktu. Ayrıca burada, büyük bir kulüpte olduğum ve oynayacağım önemli maçlar için mutluyum"