Spor

Galatasaray maçının yan hakemine "Karına sövseler 'buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin" sözleriyle tepki çeken Çelikler'den özür mesajı

27 Şubat 2024 01:06

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından karşılaşmanın yan hakemi Mustafa Savranlar'a "Senin anana avradına sövseler duymayacaksın, karına sövseler 'buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin" ifadelerini kullanmasına ilişkin olarak özür mesajı yayınladı. Çelikler, "İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler kendime de yakıştıramadığım sözlerdi. Özür dilerim" dedi. 

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından hakem yönetimine tepki gösterdi. Karşılaşmanın yan hakemi Mustafa Savranlar'a "Sen hakem değilsin, adam da değilsin" diyen Çelikler, "Senin anana avradına sövseler duymayacaksın, karına sövseler “buyur abi akşam ben getireyim” diyeceksin" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Serdar Ali Çelikler'den Galatasaray-Antalyaspor maçının yan hakemi Mustafa Savranlar'a: Karına sövseler "Buyur abi akşam ben getireyim" diyeceksin

Karşılaşmayı Vole YouTube kanalında yayımlanan "Son Round" programında değerlendiren Serdar Ali Çelikler, karşılaşmanın hakem ekibine tepki gösterdi. 

Olayın ardından Çelikler ve VOLE kanalından özür mesajı yayınlandı. Vole'nin X hesabından yapılan paylaşım şöyle: 

"Yorumcumuz Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Antalyaspor maçı sonrası kullandığı ifadelerle ilgili aynı yayında ve sonrasında kişisel sosyal medya hesabından özür dilemiştir. VOLE olarak kullanılan bu dili biz de hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşanan olayla ilgili herkesten özür dileriz."