Yaşam

Funda Arar'ın kahkahasına Yavuz Bingöl'den yanıt: Ancak gülümsediğimizde insana benzeriz

08 Temmuz 2023 13:30

Şarkıcı Yavuz Bingöl, kendisinin Şanlıurfa konserine 8 kişi gelmesiyle ilgili konuşurken kahkaha atan meslektaşı Funda Arar'a "Ancak gülümsediğimizde insana benzeriz" dedi.

Geçen günlerde türkücü Yavuz Bingöl, Şanlıurfa’ya 'Şanlı' unvanının verilişinin 39'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamındaki konserine 8 kişi gelmesi ile gündeme gelmişti.

Bunun üzerine Kıbrıs'ta sahneye çıkmadan önce gazetecilerle bir araya gelen Funda Arar'a Bingöl'ün konserine 8 kişinin katılmasıyla ilgili soru geldi. Soru üzerine kahkaha atan Arar, " Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Kendi bileceği iş tabii ki" dedi.

Arar'ın tepkisini gören Yavuz Bingöl ise sosyal medya hesabından yayımladığı video ile Arar'a cevap verdi. Bingöl, "Ancak gülümsediğimizde insana benzeriz" notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Benim Urfa konserimle ilgili muhabirin biri Funda Arar'a soru sormuş, o da kahkaha atmış. Funda ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var görüşmesek de... Ben hem kendisini hem sesini çok severim. Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun. Başarıları daim olsun"