Spor

Fırtına'ya Slovak stoper!

Bordo-mavililerde Serdar Taşçı hala ilk tercih

05 Eylül 2017 12:31

Slovakya’nın Slovenya ile oynadığı maçı izleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Norbert Gyömber’i mercek altına aldı. Yönetim, gelecek rapora göre Slovak stoper için harekete geçecek.

Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre transferin bitimine sayılı günler kala Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sürpriz bir şekilde Slovakya’ya gitti... Serdar Taşcı ve Jose Sosa ile görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer, diğer taraftan da alternatiflere bakarken, transfere el atan deneyimli hocanın, iki gün önce Slovakya’nın Slovenya’yı 1-0 yendiği maçı izlediği ifade edildi. Yanal’ın bonservisi Roma’da olan fakat geçen sezon Bari’de kiralık olarak forma giyen Nobert Gyömber’i mercek altında aldığı öğrenildi.

İlk tercih Serdar

Deneyimli hoca, Jan Durica ve Juraj Kucka’nın milli takımdan arkadaşı olan 25 yaşındaki Slovak stoperi, dünkü İngiltere karşılaşmasında da izlerken, Yanal’ın sunacağı rapora göre yönetim harekete geçecek. Tecrübeli teknik adamın aynı zamanda sağ bek de oynayabilen Gyömber’in performansını beğendiği öğrenilirken, ilk tercih olan Serdar Taşçı transferinin gerçekleşmemesi halinde yönetim, Slovak oyuncuya bordo-mavili formayı giydirecek. Öte yandan Trabzonspor’un Fiorentina’da forma giyen ve hem stoper hem de sol bek oynayabilen Maximiliano Olivera’yı da savunma transferi için listesinde bulundurduğu öğrenildi.