Spor

Fikret Orman'dan adaylık sorusuna yanıt: Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orada olurum

06 Ekim 2023 19:00

Kongre kararı alınan Beşiktaş'ta eski başkanlardan Fikret Orman, aday olup olmayacağıyla ilgili soruya, "Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orada olurum" yanıtını verdi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun dün akşam Avrupa Konferans Ligi'nde alınan 3-2'lik Lugano FC mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Şenol Güneş, istifa etmiş, olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı alınmıştı. sonrasında gözler başkanlığa aday olma ihtimali bulunan isimlere çevrildi.

TIKLAYIN | Şenol Güneş istifa etti, Beşiktaş seçime gidiyor

Siyah-beyazlı kulübün başkanlığına aday olduğunu daha önce deklare eden Hasan Arat'ın ardından konuyla ilgili bir açıklama da eski başkan Fikret Orman'dan geldi.

Haber Global'de yer alan habere göre Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın, "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine Fikret Orman, "Ben sonradan Beşiktaşlı olmadım! Beşiktaşlı doğdum, son nefesime kadar da Beşiktaşlı kalacağım. Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orada olurum" yanıtını verdi.

Fikret Orman 2012-2019 yılları arasında siyah beyazlı kulüpte başkanlık yapmış, Beşiktaş bu dönemde 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.