Spor

Feyyaz Uçar: Semih beni ağlayarak aradı, "Çok mutsuzum, beni buradan alın" dedi

22 Mart 2024 14:56

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, milli takımda yaşanan Semih Kılıçsoy krizi hakkında konuştu. Uçar, "Semih beni ağlayarak aradı. 'Hocam 3 gündür buradayım hiçbir idmana alınmadım burada çok mutsuzum. Beni buradan alın' dedi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, milli takımda yaşanan oyuncuları Semih Kılıçsoy ve Ajax'ın yıldızı Ahmetcan Kaplan hakkında açıklamalarda bulundu.

"Semih beni ağlayarak aradı"

NTV'nin Gündem Spor programına konuşan Uçar, "Semih beni ağlayarak aradı. 'Hocam 3 gündür buradayım hiçbir idmana alınmadım burada çok mutsuzum. Beni buradan alın' dedi." ifadelerini kullandı.

"Üst akıl varsa daha da üzücü"

"Beşiktaş'ın maçına gelenler Semih'i izlemek için geliyor." diyen Kılıçsoy, "Evladımız üzüldü, onun peşinden giden çocuklar üzüldü. Üzerinde düşünülmemiş garip bir olay, bunun açıklaması daha inandırıcı olmalıydı. Açıklamalar daha berbat. Kulüp bazında görüşmelerde tatmin edici bir cevap alamadık. Üst akıl varsa daha da üzücü olur. Bizim üzüntümüz oyuncumuza karşı yapılan tavır."

"Ahmetcan'a yapılan da haksızlık"

"Ümit Milli Takım'ın önemli bir maçı olduğu söyleniyor. Ümit Milli için yaşı tutan birkaç tane oyuncumuz daha var, o zaman onlar niye gitmedi? Bir tek Ahmetcan Kaplan ve Semih gitti. Ben hafta sonu Ajax maçını izlemeye gittim, sahanın en iyisiydi Ahmetcan. Sadece Semih'e değil, o çocuğa yapılan da bir haksızlık var."

"2024'e götürmemek gibi bir hata yapmayın"

"Sakın ola ki Semih'i EURO 2024'e götürmemek gibi bir hatayı yapmayın. Bunu bir Beşiktaş yöneticisi değil, bir Türk insanı olarak söylüyorum. Bu milli takım, bu şekilde başarısız olursa bunun takipçisi olacağız. Gereğini yapacağız, her Türk insanının yapması gerektiği gibi"