Spor

Fenerbahçe'nin Rade Krunic'in transferinde yeni gelişme

07 Ocak 2024 15:13

Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği Rade Krunic'i kadrosuna katmak için Milan'a 4 milyon Euroluk bir teklif yaptı. İtalyan kulübünün bu teklife verdiği yanıt ortaya çıkarken, Krunic'e başka taliplerin de olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yazdan bu yana kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Milan reddetti

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre; Milan, Fenerbahçe'nin Krunic'in bonservisini almak için yaptığı 4 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Pazarlıkların devam ettiği ancak arada 2-3 milyon Euroluk bir fark olduğu belirtildi.

Bu arada Milan Sportif Direktörü Geoffrey Moncada, Fenerbahçe’nin Rade Krunic için yaptığı teklifi yetersiz bulduklarını açıkladı.

Al Shabab devrede

Bu arada Bosna Hersekli orta saha oyuncusunun transferi için başka takımların da harekete geçtiği iddia edildi. Krunic ile Suudi Arabistan temsilcisi Al Shabab'ın temas kurduğu ve Rusya ile Yunanistan'dan bazı kulüplerin futbolcunun durumuyla ilgili bilgi talep ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, dün Milano'ya gitmiş ve tecrübeli oyuncu için İtalyan kulübünün idarecileriyle görüşmüştü.

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ise dün yaptığı açıklamada, Rade Krunic'in başka bir takıma transfer olmasının hem kendisi hem de takım için daha faydalı olacağını söylemişti.