Spor

Fenerbahçe'de kiralık oyuncular için kararını verildi

Mergim Berisha bu sezon Augsburg formasıyla 18 maçta 8 gol ve 4 asist ile oynarken, Bruma ise Braga forması ile 9 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans ile oynadı

13 Mart 2023 11:17

Fenerbahçe'den sezon başında Mergim Berisha'yı Bundesliga ekibi Augsburg'a 300 bin euro karşılığında kiralarken PSV'den bonservisi alınan Armindo Bruma'yı ise Portekiz temsilcisi Braga'ya bedelsiz olarak kiraladı. Sarı-lacivertli ekipte Berisha ve Bruma'nın yeni sezonda kadroda bulunması beklenmiyor.

Braga sezon sonunda Bruma için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Portekiz temsilcisi 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlarken sarı-lacivertli ekip ise PSV'den 4 milyon 250 bin euro karşılığında satın aldığı Bruma için aynı parayı talep edecek.

Mergim Berisha ise sezon başında ülkesinin takımlarından Augsburg'a kiralanırken gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Bundesliga temsilcisi, Berisha'nın sözleşmesinde bulanan 4 milyon euro satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor.

Berisha ve Brumuna'nın bu sezon istatistikleri

Augsburg'ta bu sezon bu sezon 18 maça çıkan Alman futbolcu, 8 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. Son olarak Bayern Münih maçında 2 gol atan oyuncu yeniden gündem oldu.

Armindo Bruma, Portekiz Ligi'nde Braga formasıyla 9 maçta görev alırken 3 gol ve 1 asist kaydetti. (Sabah)