Spor

Fenerbahçe'de orta sahaya 5 aday

04 Eylül 2023 09:59

Orta sahaya 6 numara transferi yapmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, bu mevki için Guido Rodriguez, Fabricio Diaz, Piere-Emile Hojbjerg, Tanguy Ndombele ve Aleksandr Chernikov'dan birini kadrosuna katmayı planlıyor.

Rodriguez için pazarlık Listenin ilk sırasında yer alan Arjantinli Guido Rodriguez’in Real Betis ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın İspanyol kulübü 15 milyon euro istiyor. 10 milyon euro öneren Fenerbahçe yönetimi bonservis pazarlığını sürdürürken, fiyatın bu denli yüksek olmasında Real Betis Teknik Direktörü Manuel Pellegrini’nin 29 yaşındaki oyuncunun satışına karşı çıkmasının önemli rol oynadığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Uruguay’ın Liverpool FC Montevideo takımında forma giyen 20 yaşındaki Fabricio Diaz için 7 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

Orta saha transferi için Tottenham ile de görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, Danimarkalı Pierre-Emile Höjbjerg ve Fransız Tanguy Ndombele’yi kiralık olarak transfer etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe, Krasnodar’ın Rus ön liberosu Chernikov için de Miguel Crespo ve 6 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. (Hürriyet)