Spor

Fenerbahçe'de herkes golcü

En çok katkı yapanlar listesinin zirvede 7 gol ve 4 asistle Sebastian Szymanski yer alıyor

29 Eylül 2023 10:17

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana Avrupa Konferans Kupası ve Süper Lig'de 25 futbolcu görev alırken, 18'inden skor katkısı aldı.

Avrupa Kupası macerasına iyi başlayan ve Süper Lig’de de fırtına gibi esen Fenerbahçe, bu sezon 13. resmi karşılaşmasında 13. galibiyetini aldı.

Başarılı performansını ligin zorlu rakiplerinden Başakşehir karşısında da sürdüren sarı-lacivertliler, sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Turuncu-lacivertlileri 4-0’la geçen teknik direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, en son geçen sezon ligde 25 Şubat’ta Konyaspor’u 4-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı.

Rakiplerini adeta gol yağmuruna tutan Kanarya’da bu sezon resmi maçlarda kaleciler hariç, dün akşamla birlikte 27 futbolcu oynadı.

Takımdan ayrılan isimlerden Serdar Dursun ve Burak Kapacak’ı sayılmazsa, 25 oyuncu görev aldı. Kartal, Djiku’nun da bu sezonki ilk golünü atmasıyla birlikte 18 isimden skor katkısı almayı başardı.

Sarı-lacivertliler, şu ana kadar 13 resmi mücadelede 37 kez ağları sarstı. En çok katkı yapanlar listesinin zirvede ise 7 gol ve 4 asistle Sebastian Szymanski yer alıyor.