Spor

Fenerbahçe'de 3 ayrılık için 5 aday

17 Kasım 2023 09:21

Fenerbahçe'de Lincoln'ün sakatlıktan dönmesinin ardından yabancı sayısı 15 olacak. Ocak ayında yapılması beklenen 2 yabancı transferiyle bu sayı 17'ye ulaşacak. Sarı lacivertlilerde yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle en az 3 isimle yollar ayrılacak.

Stoper ve 6 numara arayışında olan Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal, takımdan ayrılacak isimleri de belirlemeye çalışıyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; olası 2 transfer ve Lincoln Henrique'nin sakatlıktan döneceği göz önüne alındığında sarı lacivertli takımdaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye çıkacak. TFF’nin 14 yabancı kuralı gereği Fenerbahçe'de en az 3 futbolcuyla yollar ayrılacak.

Verilen şansları iyi değerlendiremeyen Ryan Kent, sakatlıktan yakasını kurtarıp bir türlü istikrarlı bir performans yakalayamayan Joshua King gözden çıkarılmaya en yakın iki isim olarak öne çıkıyor.

Sakatlık sonrası performansına bakılacak olan Lincoln, ciddi bir form düşüşü yaşayan Miha Zajc ile iyi bir teklif gelirse Batshuayi ile de yol ayrımı yaşanabilecek isimler arasında.