Spor

Fener'den CimBom'a sezonun ilk çalımı

Genç bek, bu sezon 32 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi

03 Mayıs 2024 11:09

Fenerbahçe'nin, Fatih Karagümrük'te forma giyen Levent Mercan ile transfer konusunda her konuda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli kulübün, Levent Mercan için Fatih Karagümrük'e 2 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir ödeme yapacağı belirtildi. 

Sezonun ilk bombası

Fenerbahçe'nin yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında ilk bombasını patlattığı iddia ediliyor. Ajansspor'un aktardığına göre, sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'ün genç sol beki Levent Mercan ile her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Levent Mercan'ın transferi için Karagümrük'e 2 milyon euro ve bonuslar şeklinde bir ödeme yapacak.

Fatih Karagümrük Karnesi

Bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 32 maça çıkan 23 yaşındaki Levent Mercan, 1 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncunun yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

Galatasaray da istemişti

Diğer yandan Galatasaray devre arasında yıldız sol bek ile görüşmelere başlamış ancak kulüp başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray Yönetimi’nin önce kendileriyle değil de oyuncunun menajeriyle görüşmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek, bu transfere karşı olduğunu söylemişti.