Gündem

Fatih Altaylı’dan TOGG'a: Bir daha böyle bir gösteri yapacağınız zaman üretimde olmayan eski imalat araçları oraya dizmeyin

“Hemen fabrikaya bir gezi tertip edin”

06 Kasım 2022 14:26

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, TOGG yöneticilerine "Hemen fabrikaya bir gezi tertip edin” tavsiyesinde bulundu. Altaylı, "edüşüncesini dile getirdi.

Altaylı yazısında, "TOGG yöneticisi dostlarıma bir tavsiyem var. Hemen fabrikaya bir gezi tertip edin. Birkaç güvenilir gazeteciyi (Bulmak zor olacaktır ama yine de deneyebilirsiniz) fabrikaya götürün ve üretim bantlarını gösterin. TESLA’nın California ve Almanya GIGA fabrikalarından yaptığı gibi fabrika içi görüntülerini internet sitenizde sürekli yayınlayın. Ve otomobili bakanlara değil, otomotiv basınının temsilcilerine ve yabancı otomobil dergilerinin editörlerine de test ettirin. Tercihen Antalya’da ya da Muğla’da trafiğe kapalı bir alanda bu otomobili ecnebi dergilerin ve gazetelerin otomobil yazarları denesin. Yazsın. Bu arada bir daha böyle bir gösteri yapacağınız zaman üretimde olmayan eski imalat araçları oraya dizmeyin." ifadesini kullandı.