Gündem

Fatih Altaylı’dan eski eşine yönelik sözleri tepki çeken Serdar Ortaç’a: Sen önce "Bu kadın benimle neden evlendi" diye sor kendine

16 Ağustos 2023 09:01

TikTok’ta yayıncılığa başlayan Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili, “Ben verdim eski karıma tüm ipleri. Ne oldu iki tane göğsü var diye" dedi. Gazeteci Fatih Altaylı, Ortaç’ın bu sözlerini, “Sen önce ‘Bu kadın benimle neden evlendi?’ diye sor kendine” diyerek eleştirdi.

Altaylı, yayınladığı video ile Serdar Ortaç’ın, eski eşi Loughnan hakkında söylediği, “İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye” sözlerini eleştirdi.

TIKLAYIN - Serdar Ortaç'tan tepki çeken cinsiyetçi sözler: Eski karım... İki tane göğsü var diye...

Altaylı, şunları söyledi:

“Eski eşi, İrlandalı mıydı kızcağız? Onunla ilgili söylemiş. Abuk subuk konuşmuş. Son derece yakışıksız. Belli ki Serdar Ortaç’ın canı yanmış. Tamam yanmış olabilir ama sen önce ‘Bu kadın benimle neden evlendi?’ sorusunu sor kendine. Bence kadın baştan hata yapmış. Kazandığı parayı kumara yatıran, orada burada ‘İflas etti’ haberleri çıkan birisiyle bu kadının evlenmiş olması garip bir şey. Bunları söylemesi gereken kişi… Böyle şeylere, eski eşiyle saçma sapan lafları ettiği için söylüyorum. Esas sorgulanması gereken, o hanımefendinin Serdar Ortaç ile niye evlendiği. Belli ki kızcağız hatadan dönmüş, Serdar da bunun bedelini ödüyor.”