Dünya

Ezra Miller hakkında yeni iddia: Kendini mesih zannediyor

Miller'ın, 'The Flash' filmindeki karakterini Hz.İsa'ya benzettiği öne sürüldü

20 Eylül 2022 16:34

Son dönemde çeşitli skandallarla gündeme gelen Ezra Miller'ın, 'kendini mesih zannettiği' iddia edildi.

Independent Türkçe'nin, Vanity Fair dergisinden derlediği habere göre, Miller'ın 'The Flash' filminin setinde kendinden 'İsa' ya da 'şeytan' olarak bahsettiği belirtildi.

Dergiye konuşan ünlü oyuncunun set arkadaşları, Miller'ın filmde oynadığı karakteri Hz. İsa'ya benzettiğini ve kendini 'tıpkı onun gibi çoklu evrenleri bir araya getiren kurtarıcı' olarak düşündüğünü belirtti. 

Haberde, Ezra Miller'ın, Jasper Young Bear adında bir ruhani akıl hocasına gittiği ve bu kişinin Miller'a "Masonlar seni öldürmek için şeytan gönderiyorlar" dediği aktarıldı. 

Miller hakkında hırsızlık, istismar, bir çocuğu ve annesini alıkoymak, bar çıkışında bir kadının boğazına sıkması gibi birçok suçlama bulunuyor. Miller hakkındaki iddialara son aylarda uyuşturucu ve şiddet de eklenmişti.

29 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen The Flash filminin başrolünde oynuyor ancak film, Miller hakkındaki iddiaların gölgesinde kalmış durumda. Ezra Miller, 'Saksı Olmanın Faydaları' ve 'Kevin Hakkında Konuşmalıyız' filmlerindeki rolleriyle hatırlanıyor.