Gündem

Evi dağıtan çocuklarını 'sopayla' darbetti!

Anneleri Nijerya’da olan çocuklar yurda yerleştirildi 

12 Eylül 2022 18:57

İstanbul Çağlayan’da, yabancı uyruklu bir baba, evi dağıttıkları gerekçesiyle 3 küçük çocuğunu bahçede sopayla darbetti. Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri babayı gözaltına aldı. Anneleri Nijerya’da olan 3 çocuk ise yurda yerleştirildi. 

Olay, geçen cuma günü saat 23.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 3 çocuğuyla yaşayan yabancı uyruklu Joseph J., akşam saatlerinde evi dağıttıkları gerekçesiyle çocuklarını bahçeye çıkartarak tahta sopayla dövmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri baba Joseph J.’yi gözaltına alırken, 3 çocuğu ise muhafaza altına aldı.

Baba Joseph J.'nin oturma izninin olduğu ancak çalışma izininin olmadığı öğrenilirken, çocuklarını ise evi dağıttıkları için dövdüğünü söylediği bilgisine ulaşıldı. 

Anneleri Nijerya’da olan çocuklar yurda yerleştirildi 

Çocukların annelerinin ise Nijerya’da olduğu ve gözaltına alınan babanın ticaretle uğraştığı öğrenildi. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan kişi, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Darbedilen çocuklar ise savcılık talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. (İHA)