Dünya

Eski İskoçya Başbakanı Salmond, TRT World'de "çay sohbetleri" programı yapacak: İlk konuğu Succession'ın yıldızı Brian Cox

Salmond, Succession'ın yıldızı Cox'un röportaj ücretini Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'ndeki "genç oyunculara yardım etmek" için bağışladığını söyledi

03 Şubat 2024 11:59

T24 Dış Haberler

Eski İskoçya Başbakanı Alex Salmond, TRT World'de "Turkish Tea Talks" isimli bir programa başlıyor. Salmond'ın ilk konuğu, Succession dizisinin yıldızı Brian Cox olacak. 

BBC'nin haberine göre; Salmond tarafından yayımlanan basın bülteninde "Bir bardak Türk çayı eşliğinde konukların konuşmasına izin vereceğiz ve onları neyin harekete geçirdiğini hepimize göstereceğiz" denildi.

TRT World'e kendisine bu fırsatı sunduğu için teşekkür eden Salmond, "Benim için bu program, dar siyaset alanından uzaklaşmak ve bunun yerine kamusal yaşamın tüm yelpazesinden büyüleyici insanlarla hikayeleri hakkında sohbet etmek için bir şans" dedi.

Program, Salmond'ın sahibi olduğu yapım şirketi Sláinte Media ile birlikte üretiliyor.

Salmond, Succession'ın yıldızı Cox'un röportaj ücretini Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'ndeki "genç oyunculara yardım etmek" için bağışladığını söyledi.