Gündem

Eski emniyet müdüründen Cem Küçük'e tepki: Her türlü olaydan bu kişi sorumludur

Cem Küçük, Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan DHKP-C saldırısındaki polislerin ismini açıkladı, Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, "Her türlü olaydan bu kişi sorumludur" dedi.

09 Şubat 2024 09:28

Cem Küçük, TGRT Haber'de hazırlayıp sunduğu sabah programında, Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan DHKP-C saldırısına ilişkin bir habere yer verdi. Küçük, bu haberde saldırganları etkisiz hale getiren güvenlik güçlerinin kimliğini ifşa etti.

Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden Küçük'e sert tepki gösterdi. Eryılmaz, "Meslektaşlarımızın başına gelebilecek her türlü olaydan bu kişi mesuldür" dedi.

 

Eryılmaz daha sonra İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya'nın yanı sıra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü de paylaşımına etiketleyerek ikinci bir paylaşım yaptı.

Eryılmaz, "3713 sayılı TMK hükümlerince nezarettegözaltında olması gereken Cem Küçük akşam Bir TV kanalında idi. Polisimizin ayağına taş değse sorumlusu. Bu kişiye kanun neden uygulanmıyor? Bu kişi kanunların üstüde mi?" diye sordu.