Spor

Ersen Martin'den sevindiren haber geldi!

Denizlispor’da gol kralı olan Ersen Martin, Süper Lig’de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giydi

02 Şubat 2023 15:35

Geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan ve uzun süredir yoğun bakımda kalan eski forvet Ersen Martin'in aylar sonra ilk kez tepki verdiği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü, eski golcüsü için, "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giyen Martin’in sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişme yaşandı. 42 yaşındaki eski milli forvet, aort damarının yırtılması nedeniyle Mayıs 2022'de ameliyat edilmiş ve uzun süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Yoğun bakımdan çıktı

Futbolu bıraktıktan sonra yorumculuk yapan Martin'in, uzun süren tedavinin ardından yoğun bakımdan çıktığı belirtildi. Martin'in uzun bir süre sonra tepki vermeye başlaması sevinç yarattı.

Beşiktaş'tan, "geçmiş olsun" mesajı

Martin'in sağlık durumu hakkında Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Aort damarının yırtılması sebebiyle ameliyat edilen ve uzun süredir yoğun bakımda bulunan eski futbolcumuz Ersen Martin'in durumunun iyiye gittiğini öğrendik. Ersen Martin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz"  denildi..

101 Gol, 27 Asist

Üçkez A Milli Takım'a seçilen Martin, kariyerinde 372 maçta 101 gol atarken 27 asist yaptı. (Skorer)