Politika

Erbakan'dan, ittifak ortağı AKP'ye "yüksek faiz" uyarısı: Milli Görüş ekonomi modelini uygulayın

03 Eylül 2023 19:44

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçime tüm il, ilçe ve beldelerde kendi adaylarıyla gireceklerini belirterek, "14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerine de damgamızı vuracağız ve milletimizi özlemle, hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşturacağız​​​​​​​" ifadesini kullandı.

AA'da yer alan habere göre, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tüm il, ilçe ve beldelerde yerel seçime kendi adaylarıyla gireceklerini belirtti. Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerine de damgamızı vuracağız ve milletimizi özlemle, hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşturacağız. Sonrasında da 2028'deki genel seçimlere emin adımlarla ilerleyecek ve Türkiye'yi yeniden Milli Görüş iktidarıyla buluşturacağız."

Partisinin ittifak ortağı olan AKP'ye de seslenen Erbakan, iktidarın düşük faiz, yüksek kur ve rekor düzeyde cari açıkla sonuçlanan yeni ekonomi modeli yerine yüksek faiz politikasına dönme politikasının da sonuç vermeyeceğini söyledi.

Erbakan, ekonomide çözümün faizi indirmek ya da yükseltmek değil, Milli Görüş ekonomi modelinin uygulanması olduğunu belirtti.