Gündem

Engelli ikiz kardeşlere beyzbol sopalı saldırı!

13 Temmuz 2023 10:24

İstanbul Silivri'de yüzde 60 engelli ve epilepsi hastası olan ikiz kardeşler yanlarındaki küçük kardeşleri ve kuzenleriyle sahilde otururken, bir grubun beyzbol sopalı saldırısına uğradı. 

7 Temmuz Cuma saat 01.00 sıralarında Selimpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, sahilden evine doğru giden Serkan Ramazan Bağrıyanık'ın yanına gelenler Sertan Necati Bağrıyanık'ın kardeşi olup olmadığını sorduktan sonra vurmaya başladı.

Aldığı darbeler ile yere düşen Serkan Ramazan, beyzbol sopası ile aldığı darbeler nedeni ile parmakları ve kollarında kırıklar oluştu. Gruptakiler daha sonra sahilde oturan ikiz kardeşler Sertan Necati, Ertan Ömür Bağrıyanık ve kuzeni Samet Bağrıyanık'ın yanına gelerek, sopalarla saldırdı.

Kafasına şişeyle vurdular

Kuzenlerinin darbedildiğini gören Samet Bağrıyanık, yardım etmek isterken grup içerisinde biri elinde bulunan cam şişe ile kafasına vurdu. Olay yerinde bulunan kişiler kavgayı ayırırken, yüzde 60 engelli ve epilepsi hastası olan ikiz kardeşlerden Ertan Bağrıyanık, aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi.

Saldırganlar serbest bırakıldı

Bağrıyanık, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanan saldırganlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. (DHA)