Spor

Emre Kocadağ'dan Talisca ve Ramos açıklaması

"Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz"

19 Ağustos 2023 18:30

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kocadağ iki ismin transferinin şimdilik zor olduğunu ifade etti.

Beşiktaş'ın gündeminde Sergio Ramos ve Anderson Talisca var. Siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, iki dünya yıldızının transfer ihtimali hakkında Fanatik gazetesine konuştu.

Kocadağ, "Ramos için medyada 5 milyon euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon euro. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil." dedi.

Kocadağ, Talisca transferi hakkında ise şöyle konuştu: "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi."

"Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır"

Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, "Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz" sözlerini sarf etti.