Spor

Dries Mertens: Her şey çok daha farklı olabilirdi

13 Aralık 2023 02:05

Galatasaraylı yıldız Dries Mertens, Kopenhag yenilgisi sonrası “Üzgünüz. Sadece bu maça bakmamak gerekiyor. Önceden oynadığımız maçlarda yakaladığımızı fırsatları değerlendirsek her şey daha farklı olabilirdi. Bugün de bir gol bulabilsek sonuç farklı olabilirdi. Yazık oldu” dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son haftasında deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibine 1-0 yenilerek organizasyonu veda etti.

Galatasaray, Parken Stadı'nda soğuk havada oynanan ve kazanması halinde tur atlayacağı maçta istediği gibi bir mücadele ortaya koyamadı. Özellikle kanatlardan verimli olamayan sarı-kırmızılı takım, savunmada da hızlı ataklarla gol arayan rakibine engel olamadı. Danimarka ekibi, Lukas Lerager'in 58. dakikada kaydettiği golle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

Grubunu bir galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyet sonucunda topladığı 5 puanla 3. sırada bitiren Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Dries Mertens, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Copenhagen maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Takım olarak üzgün olduklarını belirten Belçikalı yıldız, “Üzgünüz. Sadece bu maça bakmamak gerekiyor. Önceden oynadığımız maçlarda yakaladığımızı fırsatları değerlendirsek her şey daha farklı olabilirdi. Bugün de bir gol bulabilsek sonuç farklı olabilirdi. Yazık oldu” diye konuştu.