Magazin

DJ Khaled, Airbnb'de ayakkabı odasını kiralıyor

23 Kasım 2022 22:42

Ünlü rapçi DJ Khaled, Airbnb üzerinden hayranlarını "spor ayakkabı krallığında" bir gece geçirmeye davet ettiğini duyurdu.

DJ Khaled Nike'la Air Jordan 5 için yaptığı son işbirliğini, pahalı spor ayakkabı odasını yeniden yaratarak kutladı. 5-6 Aralık tarihleri arasında sadece iki gece boyunca hayranlara açık olacak oda, Khaled'in kendi ayakkabı numarasına gönderme olarak gecelik 11 dolar tutacak. Konaklamaya ayakkabı odasına erişim, banyo ve yüzme havuzu bulunan bir açık hava salonu da dahil.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre konuklar ayrıca vardıklarında Khaled'in el yazısıyla yazılmış bir notla ve yapımcının restoranı The Licking Miami Gardens'tan gelen bir akşam yemeğiyle karşılanacak.

Spor ayakkabılarla dolu ahşap raflarla kaplı olan ayakkabı odasının içinde büyük bir çift kişilik yatak için de yer açılmış. DJ Khaled, "Spor ayakkabılar hip hop kültürünün önemli bir parçası ve onları toplamak da tıpkı müzik yapmak gibi bir sanat" dedi.

Ayakkabı da hediye edilecek

Khaled, "Stüdyoda olduğu gibi ayakkabı dünyasına da aynı tutku ve enerjiyi getiriyoruz. Bu nedenle spor ayakkabı krallığımızı hayranlarımızla paylaşmaktan ve onlara kelimenin tam anlamıyla ayakkabılarımızın içinde yürüme şansı vermekten heyecan duyuyoruz" diye ekledi.

Konaklamanın yanı sıra konuklara Khaled'in en yeni "We The Best" Air Jordan 5 ayakkabılarından da bir çift hediye edilecek.

Rezervasyonlar 29 Kasım'da açılacak

Vaktinin çoğunu Miami'de geçiren Khaled, yakın zamanda Haute Living'e verdiği röportajda aile hayatı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Khaled ve eşi Nicole Tuck'ın 6 yaşında Asahd ve iki yaşında Alaam olmak üzere iki oğlu var.

Khaled, "Çocuklarım okuldan eve döndüğünde yanlarında olmak istiyorum. Kraliçemin çocuklarımı okul için giydirdiği yerde uyanmak istiyorum. Bu hayata ve ailemin sevgisine sahip olduğum için çok şanslıyım, bu yüzden kendime bir söz verdim ve bu da ailemin her adımda yanımda olabileceği bir ortam yaratmaktı. Etrafımda durmaksızın olmasını istediğim sevgi bu." demişti.

Khaled'in "spor ayakkabı krallığı" için rezervasyonlar 29 Kasım'da doğu saatiyle 13.00'te açılacak. Konaklama için rezervasyon yaptırmak isteyenler buradan ilanı görebilirler.