Politika

Bahçeli'den "Son seçimim" diyen Erdoğan'a: Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın!

17 Mart 2024 10:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu benim final seçimim." diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasında muhalefete büyük yer veren Bahçeli, "Mayıs seçiminde hayal kırıklığına uğrayan muhalefet, birbirini yiyip tüketerek 31 Mart'a kara propaganda ile hazırlanıyor" dedi. Sosyal medyada CHP'de çekildiği iddia edilen ve soruşturması süren "para sayma" görüntülerine de değinen MHP lideri, "Balya balya para sayan CHP yönetimi, 'DEM'lenip PKK ile kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir" diye konuştu. 

Bahçeli MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuştu. Genel başkanlık seçimine tek aday olarak katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kongreye omuz burkulması sonucu kolu sargılı geldi. 

Kürsüye sargıyla gelen Bahçeli uzun bir konuşma yaptı. MHP liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olduğum için bahtiyarım. Verdiğiniz güvenle bastığınız yerleri titreten güçtesiniz. Ötelerin ötesinden geliyor yürekli sesiniz. Gün oldu şehadet düştü hayat sahnemize, gün oldu tanık olduk saldırılara. Aldanmadık satanlara, aldırış etmedik dünya saltanatına. Türkiye ve Türk sevdamızdan vazgeçersek gök girsin kızıl çıksın. Ülkümüzden dönersek, döneklere güvenirsek gök girsin kızıl çıksın. Yeni yüzyıla damgamızı vurmazsak gök girsin kızıl çıksın. Haktan hakikatten milim ayrılırsak gök girsin kızıl çıksın. Türkiye ve Türk sevdamızdan vazgeçersek gök girsin kızıl çıksın"

Çanakkale'yi geçemeyenler bu defa Türkiye'yi topyekun geçmek için çırpınıyor. Topla tüfek sonuç alamayan Demlenmiş ve devşirilmiş işbirlikçilerinin taşeron kılavuzuyla bir kez daha operasyon çekmeye uğraşıyor. Türkiye üzerinde kumar oynayan muhalefet partileri devletimizin dayandığı kurucu ilke ve esasları milletimizin mukavemet zırhı olan milli birlik ve dayanışma hisarlarını yıkmak için adeta yarışıyorlar. Türkiye Cumhuriyetinin yüz yıllık mirasını yağmalayan güruh milletimizi mağlup etmek için yanıp tutuşuyor. Ardışık kumpaslarla Türk siyasetini zehirleme gayretindeler. 14-28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerde hayal kırıklığına uğrayan muhalefet birbirini yiyip bitirerek 31 Mart'a kara propaganda ile hazırlanıyor. Türkiye'de bir muhalefet bozgunu yaşanmaktadır. Muhalefet hastadır, bu hastalık demokratik sistemi tehdit etmektedir. CHP demlenerek metruk tekneyi aratmayacak şekilde rotasını kaybetmiş korsanlar tarafından rehin alınmıştır. CHP'ye oy veren vatansever vatandaşlarımızın ızdıraplarına kederlenmemek elde değildir. Dem CHP'yi tarihin istikametinden koparmıştır. CHP mayına basmış, siyasi seçenek olmaktan uzaklaşmıştır. Ayaklar baş başlar ayaktır bu partide. Birisi çıkar seçilince belediye kapısından DEM giremez der, biri yanlış anlamadan bahsederek yalancı durumuna düşer. Biri de çıkar DEM'e laf eden başka parti bulsun diyerek PKK avukatlığına heveslenir. Çekmeköy'de seccade Ataşehir'de zikirmatik dağıtan , insanımızın ekonomik durumunu sömürürken ofislerde utanmadan sıkılmadan balya balya sayan CHP yönetimi ne yapsa beyhudedir zira demlenip PKK ile kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir .CHP'yi Saraçhane'den yöneten malum zat için veda vakti gelmiş çatmıştır

Bahçeli'den "Son seçimim" diyen Erdoğan'a çağrı 

Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diyorum. Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz, yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz.

Bahçeli'nin kolu sargıya alındı; MHP'den açıklama 

14. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde omuz burkulması sonucu Bahçeli'nin kolunda bir incinme meydana geldi. MHP'nin sosyal medyasından yapılan paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun" ifadeleri kullandı.