Gündem

Demokrat Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu

DP Genel Başkanı Uysal, şehir için "kuvvetli bir alternatif" olmak istediklerini söyledi

12 Şubat 2024 15:21

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını kamuoyuyla paylaştı.

Uysal, bir dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burcu Bostancıoğlu'nu tanıttı.

Halkın önünde kuvvetli bir alternatif olmak için sıkı şekilde çalışacaklarını belirten Uysal, "Yerel seçim rekabetinde kendi çizgimizde pozitif bir siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz. Belediyelerin sadece bugünü değil yarını da kucaklayacağı bir vizyonla buluşması gerekiyor. Hızla değişen dünyada yerel yönetimler o ilin gelişimine büyük katkı sağlıyor" dedi.

Uysal, Burcu Bostancıoğlu'na başarılar diledi.

Bostancıoğlu da "Cumhuriyet'in 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şehirlerden birine belediye başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum" dedi. 

Burcu Bostancıoğlu kimdir?

38 yaşındaki Bostancıoğlu, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'ni bitirdikten sonra Sanat Terapisi alanında doktorasını tamamladı. Halen Bir Hayata Dokun Derneği'nin başkanlığını üstlenen Bostanoğlu, 2018 Genel Seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu.