Seçim 2024

DEM'in Ankara adayları Kışanak ve Türkdoğan, seçim kampanyasına cezaevinde çalıştı

15 Mart 2024 19:24

DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Kışanak ve Türkdoğan’ın seçim kampanyasının bugünkü adresi Kandıra 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi oldu.

DEM Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan, seçim kampanyasının değerlendirmesini Kışanak’ın tutuklu bulunduğu Kandıra Cezaevi’nde yaptı.

Kobani Davası kapsamında tutuklu bulunan Kışanak, seçim kampanyasını cezaevinden sürdürürken diğer aday Türkdoğan, bugün cezaevinde kendisini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını birlikte değerlendirdi.

Türkdoğan, cezaevinde Kışanak ile yaptığı görüşmede hem seçim çalışmalarını değerlendirdi hem de Kışanak’ın kampanyaya dair önerilerini aldı.

Türkdoğan, ziyaretin ardından X (Twitter) hesabından “Ankara Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayımız Gültan Kışanak arkadaşımızı tutsak olarak tutulduğu Kandıra hapishanesinde ziyaret edip kampanyayı değerlendirdik. Emeği geçen yoldaşlara, Ankara halkına selam ve sevgilerini iletti” notuyla bir paylaşım yaptı.