Gündem

Çalışanlarına 16 bin lira maaş veren İlker Canikligil, "Nasıl geçinecekler" sorusuna verdiği yanıtla gündemde: Not my problem

09 Eylül 2023 09:00

Flu TV sahibi İlker Canikligil'in stajyerlere ve çalışanlara verdiği maaş sosyal medyada tartışma konusu oldu. Canikligil, çalışanlara 16 bin lira stajyerlere ise 3 bin 600 TL maaş verdiklerini söyledi. 

Youtube'da yayın yapan Flu TV'nin sahibi İlker Canikligil, yayınladıkları videoya izleyicilerden gelen sorular üzerine çalışanlara verdikleri maaşları açıkladı. Canikligil stajyerlere devletin öngördüğü 3 bin 600 TL artı yemek ücreti, çalışanlara ise 16 bin TL, özel sigorta ve yemek ücreti ödendiğini söyledi.

Canikligil'in açıklaması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Gökhan Yücel isimli sosyal medya kullanıcı, "16 bin TL ile İstanbul'da nasıl geçiniyor normal çalışanlar? merak ettim gerçekten" dedi. İlker Canikligil ise buna "Not my problem (benim sorunum değil)" diyerek yanıt verdi.

Bir başka sosyal medya kullanıcısının "Bizim bulaşıcı daha fazla alıyor" yorumuna ise Canikligil, "Bulaşıkçı olsunlar o zaman" karşılığını verdi.