Spor

Bülent Uygun: Avrupa'ya gitme isteğimizi en güzel şekilde sahaya yansıtacağız

22 Nisan 2024 19:18

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Kazanarak hem seyircimizi hem de Avrupa'ya gitme isteğimizi en güzel şekilde sahaya yansıtacağız. Bu anlamda en güzel şekilde hazırlandık. Zor bir maç bizi bekliyor." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşıya geliyor.

Mücadele öncesi EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Uygun'un açıklamaları şu şekilde:

"Her maça özenle hazırlanıyoruz, her maçı kazanmak için hazırlanıyoruz. Rakibin gücüne göre, kadroya göre taktiğimizi uyguluyoruz sahada. Kalan 6 maçta istediğimiz sonuçları elde ettiğimiz takdirde Avrupa'ya gideceğiz. Bundan dolayı Fenerbahçe maçı çok daha önemli oldu. Kazanarak hem seyircimizi hem de Avrupa'ya gitme isteğimizi en güzel şekilde sahaya yansıtacağız. Bu anlamda en güzel şekilde hazırlandık. Zor bir maç bizi bekliyor."

"Şu anda 2 takım ligi forse ediyor. Belki tarihte böyle bir şey yok. Fenerbahçe normal şartlarda Avrupa kupasını kazanabilecek bir kadroyla birlikte talihsiz bir elenmeyle birlikte tek tutanağı lig kaldı. Bizim de Avrupa'ya gitmek için kazanmaya ihtiyacımız var. Kazanma adına sahada mücadelemize devam edeceğiz"