Yaşam

Boşanma iddialarına "Gelinlikle gelen kefenle çıkar" diyerek tepki çeken Serkan Kaya'dan yeni açıklama: Ben Anadolu çocuğuyum, bizim evliliklerimiz çocuk oyuncağı değil

11 Temmuz 2023 15:33

Evliliğinde kriz yaşadığı iddiası üzerine konuşan şarkıcı Serkan Kaya'nın boşanma açıklaması tepki çekti. Hakkında çıkan boşanma iddiasını "Bizde bir laf vardır, gelinliği ile gelen kefeni ile çıkar" sözleriyle yalanlayan Kaya'nın ifadeleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Kaya ise tepkilere yanıt verdi. Kaya, "Bizim evliliklerimiz çocuk oyuncağı değil ciddiye alırız yaşarız dibine kadar." dedi. 

Yaklaşık 10 sene önce Ayşegül Kalfa ile nikah masasına oturan türkücü Serkan Kaya'nın evliliğinde sorun yaşadığı ve ayrılık iddiasının gündeme geldiği ileri sürüldü.

2. Sayfa'nın haberine göre hakkında çıkan boşanma iddiaları hakkında açıklama yapan Kaya, "Bizde bir laf vardır; 'Gelinliği ile giren kefeni ile çıkar' diye. Aile hayatımda sorunlu olduğumu düşünenler yanılıyorlar… Ölüm yoksa ayrılık da yok" demesi tepkilere neden oldu. 

"Bizde eşlerine sevgiyle aşkla bağlı olanların kullandığı bir cümledir o"

Sözleri kısa sürede sosyal medyadan tepki toplayan Kaya tepkilere de cevap verdi. Kaya, cevabında şunları kaydetti: 

"Dün yağmur fırtına demeden Karadeniz Ereğlide 350 bin insanımıza sevenlerimize konser verdik zor şartlarda. Bunu neden konuşmuyoruz yazmıyoruz ? Ben iç Anadolu çocuğuyum Sivaslıyım. Bizde eşlerine sevgiyle aşkla bağlı olanların kullandığı bir cümledir o .

Hepinizde iyi bilirsiniz aslında bu cümleyi.. Yorumlara baktığımda yapılan bazı yorumlar cidden iğrenç! Ne kadar öfkelisiniz ne kadar ağzınız bozuk ne kadar karalamaya çalışan vicdanınız var. Bizim evliliklerimiz çocuk oyuncağı değil ciddiye alırız yaşarız dibine kadar. Dileğimizce aşkımız süregelsin Ölene kadar. Herkese saygılar
( Kötü kalpliler hariç )"